PROSJEKTER / YRKESMESSEN

yrkesmessen

Sotra Rotary Klubb arrangerar kvart år ei yrkesmesse for elevar som går siste året på ungdomsskulen. På messa får elevane møta folk frå mange forskjellige yrkesgreiner og dei får rettleiing i kva som krevst av utdanning for å vera førebudd til dei einskilde yrka.

Både utdanningsinstitusjonar og næringsliv er representert med stand på messa. Her er representantar frå mange yrkesgreiner som elevar og foreldre kan snakka med og som kan gje råd og veiledning om utdanningsvegar etter ungdomsskulen. Vi vil oppmoda alle elevar som skal velja utdanningsretning etter ungdomsskulen å ta seg ein tur på messa. Ein tur innom kan absolutt gje kunnskap som er verdifull å ta med seg når vidare skulegang skal veljast.

Yrkesmessene går av stabelen kvar januar månad i Sotra Arena, Straume Idrettspark. 

Under er en illustrasjon som viser hvor dere kan parkere om dere kommer med bil. Idrettsanlegget ligger en liten spasertur fra Bussterminalen på Straume. Det er også mulig å ta bussen til busstoppet ved Danielsen Ungomsskole (linje 441 og 442), eller Svartaberget (linje 448).


Facebook

Sotra Rotary holder oppdatert en egen Facebook side for yrkesmessen, slik at ungdom skal kunne følge denne for å få innblikk i ulike utdanningsvalg. 

Link: https://www.facebook.com/Yrkesmessa/


Magasiner

Samfunnet er i stadig endring, og Sotra Rotary forsøker å tilby ungdomsskoleelevene innblikk i ulike utdanningsvalg. Hvert år gir vi ut et magasin som distribueres til alle ungdomsskolene i vår region. 

Link til magasinene: https://issuu.com/yrkesmagasinet


Sotra arena

Link på Google Maps

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Rødekorshuset
Adresse: Blombakkane 17
Postnummer: 5353
Sted: Straume
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 20:30:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

nyheter fra Rotary Norge:


Loading RSS...

Nyheter Fra vårt District:


Loading RSS...